Co-eur

Roept eten vervelende emoties en schuldgevoelens op? En beheerst een onbedwingbare drang naar zoet en vet eten uw leven? Dan heeft u waarschijnlijk last van een verstoorde relatie met eten.

Bij Co-eur helpen we mensen met (ernstig) overgewicht om hun eetstoornis aan te pakken. Met deze unieke aanpak lossen we eerst de oorzaak van het gewichtsprobleem op.

Overgewicht heeft vaak een diepere oorzaak. Uit onderzoek blijkt dat 40% van de mensen met overgewicht last heeft van depressies. Ook emotie eten, angstklachten, bewegingsangst en impulsiviteit  komen vaak voor. Een dieet werkt slechts tijdelijk, om blijvend gewicht te verliezen moet eerst de oorzaak van het probleem worden aangepakt.

Met onze unieke multidisciplinaire behandeling op maat biedt Co-eur een langdurige oplossing voor uw gewichtsprobleem, de eerste stap naar een gezonder en gelukkiger leven!!

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten? Kijk dan op www.co-eur.com en meldt u GRATIS aan voor een informatiebijeenkomst. Vestigingen in Heerlen, Maastricht, Utrecht, Roermond en Den Bosch 

 

Praktische informatie

Adres:
(Hoofdkantoor) Schuureikenweg 60
6432 HX Hoensbroek
Tel:
088 2778829
Email:
contact.hoensbroek@co-eur.com
Website:
www.co-eur.com