GGZ Momentum

‘Persoonlijk, Dichtbij, Betrokken’

GGZ Momentum is een specialistische GGZ-instelling met een specifieke deskundigheid in het behandelen van bijna alle voorkomende vormen van verslaving en eetproblemen en bijkomende en onderliggende psychische- en psychiatrische problemen. Denk aan stemmingsproblemen, angstproblemen, burn-out klachten, persoonlijkheidsproblemen. Dergelijk bijkomende problemen worden doorgaans co-morbiditeit genoemd. Zo kijken wij verder dan alleen de ongezonde relatie met middelen, mensen, eten of andere handelingen.

Juist de onderliggende problematiek wordt behandeld. Waarom doe je wat je doet en denk je zo over jezelf, je omgeving en het leven? En wat maakt dat je daar van wilt vluchten? Dat zijn vragen waar je antwoord op gaat krijgen tijdens ons zeer uitgebreide behandelprogramma. Een multidisciplinair team bestaande uit ruim 125 medewerkers helpt je hierbij.

Onderscheiden in persoonlijke aandacht, geen standaard aanbod en gedegen diagnostiek door een combinatie van voornamelijk academisch geschoolde zorgprofessionals en ervaringsdeskundigen zorgen voor onze bewezen kwaliteit van behandeling.

Den Bosch, Veldhoven, Breda, Nijmegen, Zuid-Afrika.

 

Praktische informatie

Adres:
Blaarthemseweg 41
5502 JS Veldhoven
Tel:
040 2530033
Email:
info@ggzmomentum.nl
Website:
www.ggzmomentum.nl