Novae

Iedereen kan in de omstandigheden komen dat hij of zij te veel drinkt, rookt, blowt of gokt. Soms heeft dit zulke vormen aangenomen dat het niet meer lukt om hier iets aan te doen. Om deze uit de hand gelopen gewoonte zelf weer onder controle te krijgen. Het wordt makkelijker wanneer u met iemand praat die u begrijpt en beschikt over professionele kennis en ervaring op dit gebied.

Novae biedt u dit steuntje in de rug. Praktisch, oplossingsgericht en u beslist zélf of u wilt minderen of stoppen. Novae biedt ook hulp bij uit de hand gelopen gewoonten op het gebied van gamen, seks, het kopen van spullen en het gebruik van medicijnen. Het is nooit te laat!

Samen uw behandeling bepalen: Bepaal met de behandelaar uw behandelplan.

Hulp op specifieke aandachtsgebieden: Tijdens de gesprekken krijgt u hulp op specifieke aandachtsgebieden zoals bijvoorbeeld uw relatie. Als u last heeft van angst of depressieve klachten wordt hier ook aandacht aan besteed.

Individueel of in groepsvorm: De gesprekken kunnen individueel of in groepsvorm plaatsvinden. Indien u dit wenst kan uw partner of familielid bij bepaalde gesprekken aanwezig zijn.

Online behandeling mogelijk: U kunt uw programma desgewenst ook deels online volgen.

 

Praktische informatie

Adres:
Leonard Springerlaan 27
9727 KB Groningen
Tel:
088 2344300
Email:
info@novae.nu
Website:
www.novae.nu