Spoor 6

Bij verslavingskliniek Spoor6 krijgt u warme en persoonlijke aandacht met een bewezen effectief programma. Ruim 70% van onze patiënten zijn een jaar na onze behandeling nog onthoudend. Een volledig erkende specialistische GGZ instelling gericht op alcohol, drugs, medicijnen, game en seks verslaving en co-morbiditeit (behandeling van verslaving in combinatie met bijv. persoonlijkheidsstoornis, depressie, bipolaire stoornis en borderline). Onze behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar.

Ervaren behandelaren, psychiaters, verslavingsartsen, psychologen en therapeuten werken respectvol en resultaatgericht samen bij Spoor6. Meerdere behandelaren zijn ervaringsdeskundige.

Ons behandelprogramma bestaat uit een ambulant programma van 2 of 4 weken in Bussum en een intensief programma van 9 weken in Zuid Afrika. Basis is het 12 stappen Minesota model aangevuld met eigen ervaringen en kennis. Uiteraard zijn wij er ook voor naasten, familie en/of vrienden. Systeemtherapie of familiegroep kan onderdeel zijn van het behandelprogramma.

Spoor6 is uitstekend bereikbaar per auto en op loopafstand van station Bussum. 

 

Praktische informatie

Adres:
Lindelaan 6
1405 AJ Bussum
Tel:
035 6975400
Email:
info@spoor6.nl
Website:
www.spoor6.nl