U-Center

U-center is een psychotherapeutisch centrum dat behandelingen aanbiedt voor mensen met psychische aandoeningen en verslavingen. Als alle eerdere GGZ-oplossingen niet blijvend werken, biedt U-center een nieuw perspectief. In ons comfortabele behandelcentrum voor meervoudige psychische aandoeningen kunnen cliënten, met onze hulp, actief aan zichzelf werken in een klinisch programma van zes weken.

In ons behandelcentrum in Epen, vlakbij Maastricht, behandelen we de mens, niet alleen de diagnose. Want vaak komen psychische problemen en verslaving niet alleen en is er sprake van meerdere klachten die verband houden met elkaar. Daarvoor bieden we de best passende behandeling, met aandacht voor gezin, relatie en werk. Even weg uit je omgeving; 6 weken om inzichten te verwerven en gedragspatronen te veranderen.

Tijdens ons behandeltraject werken we nauw samen met de cliënt aan het realiseren van een ‘U-turn’: het punt in iemands leven waar écht een verandering plaatsvindt. Elke behandeling is erop gericht zo snel mogelijk de rol in de maatschappij terug te krijgen, zowel in het privéleven als op het werk. Individuele en groepsbehandelingen worden aangevuld met online interventies en online contact. Door e-health werkt de cliënt ook tussen therapiecontacten door aan zijn behandeling. Nadat de cliënt zes weken in de kliniek heeft doorgebracht is hij klaar om naar huis te gaan en volgt een ambulant traject waarin er met regelmaat (online) contact is met behandelaren. Dit gebeurt onder andere tijdens een terugkomdag op onze locatie in Epen.

Natuurlijk kunnen wij niet iedereen helpen, we halen echter een duurzaam goed behandelresultaat en maar liefst 88% van onze cliënten beveelt een behandeling bij U-center aan.

 

Praktische informatie

Adres:
Julianastraat 23A
6285 AH Epen
Tel:
0800 2224446
Email:
comcenter@u-center.nl
Website:
www.u-center.nl