Yes We Can Clinics

Yes We Can Clinics is de grootste en één van de meest effectieve jeugdklinieken van Nederland en ver daarbuiten. We behandelen jaarlijks ruim 800 jongeren (150 bedden) van 13 t/m 23 jaar met psychische problemen, verslavingen en gedragsproblemen. Veel van de fellows (jongeren) die wij behandelen zijn op andere plekken in de zorg volledig vastgelopen. Als niets meer werkt zijn we voor veel jongeren en hun ouders en verzorgers het keerpunt in hun leven. We hebben een onderscheidende aanpak:

Sfeer: bij Yes We Can Clinics staan onvoorwaardelijke warmte en veiligheid en op het juiste moment confrontatie centraal. Veel jongeren hebben dezelfde problemen en veel medewerkers hebben die gehad. Dat zorgt voor veel herkenning. Door de groepsdynamiek ontstaat bij de fellows de wil en de kracht om echt te veranderen.

Team: Yes We Can Clinics werkt met multidisciplinaire teams. Zorgspecialisten werken samen met ervaringsdeskundigen en jongerencoaches. In totaal werken ruim 300 medewerkers voor en met de fellows.

Programma: wij hebben een intensief 24/7 programma van 10 weken + 10 weken nazorg dat jongeren samen met andere fellows doorlopen. Ook is er een intensief programma voor ouders en/of verzorgers en volop aandacht voor broers en zussen.

De behandeling van Yes We Can Clinics is voor veel van de jongeren succesvol. Tweederde heeft ‘na Yes We Can’ geen specialistische zorg meer nodig. 

 

 

 

Praktische informatie

Adres:
Laan van Diepenvoorde 32
5582 LA Waalre
Tel:
040 2110311
Email:
info@ywcc.nl
Website:
www.yeswecanclinics.nl