Dag van Herstel

Tot onze grote spijt heeft de organisatie van de Dag van Herstel moeten besluiten dit feestelijke evenement dit jaar niet door te laten gaan. De coronacrisis zorgt voor onoverkomelijke consequenties, waardoor de dag wordt uitgesteld naar volgend jaar.

We hebben ons in allerlei bochten gewrongen om het toch door te laten gaan, maar uiteindelijk hebben we toch gemeend deze feestdag dit jaar te moeten annuleren.  Er waren door 1931 (het congrescentrum waar de dag sinds vorig jaar wordt gevierd) diverse scenario’s aangedragen om ons evenement toch door te laten gaan. Niet één ruimte waar het programma gevolgd kon worden, maar drie hele grote (zodat iedereen maar de gepaste anderhalve meter afstand kon houden), vier verschillende ingangen, de lunch en pauzes op verschillende tijden en zo hadden zij nog een aantal maatregelen getroffen. Toch hebben we besloten het dat het op die wijze vieren van herstel niet de essentie is van wat wij beschouwen als een dag om herstel te vieren. Deze dag  betekent voor ons (en ook voor jullie, begrepen wij uit de vele reacties) een dag van verbondenheid. En dat is nou net waar het dit jaar aan zou schorten. Dat zou eenvoudig niet kunnen. Dan zou onze dag - bedoeld voor het sámen vieren van herstel - niet zijn waarvoor we het iedere jaar organiseren.

Het goede nieuws is dat we er alles aan gaan doen om in het tweede weekend van september 2021 weer een knallende dag van Herstel neer te gaan zetten. Voor alle herstellenden van Nederland en België. Precies zoals een Dag van Herstel is bedoeld.

We zien jullie volgend jaar graag terug.

Kijk hieronder voor een sfeerimpressie van de Dag van Herstel 2019. Wil jij ook meedoen of meer informatie, mail dan naar info@dagvanherstel.nl 

 Dag van Herstel 2019

LEES MEER...