Je ráákt niet verslaafd aan onderbroeken

Er is weer een verslaving die niet bestaat gesignaleerd! De 26-jarige Brit Curt Almond is ‘verslaafd’ aan schone onderbroeken. Maar dan wel hele dure, van Calvin Klein of Diesel ofzo. Elke dag moest hij van zichzelf een kraakheldere, schone slip aantrekken. Of nou ja, ‘moeten’, dat wilde hij graag omdat het zo lekker fris voelde. Zo’n 3000 euro per jaar spendeerde hij aan ondergoed. Da’s veel ja, maar een verslaving kun je het niet noemen.

In de laatste twee alinea’s van dit blog lees je wat ik eigenlijk hier ook had willen schrijven. Vervang de Oreo koekjes even voor onderbroeken. En laat het draaien/likken/dippen maar weg, hoewel dat met ondergoed ook best kan, maar dat is een beetje gek.
Ik val in herhaling, ik weet het. Maar ik erger me kapot aan het feit dat rare gewoontes een verslaving genoemd worden. Daarmee bagatelliseer je échte verslavingen.

 

Reageer reacties (0)
LEES MEER...