Facts

Lef Magazine heeft een verschijningsfrequentie van vier maal per jaar en heeft een groot aantal abonnees in Nederland en België. Het blad is te verkrijgen bij boekhandels door heel Nederland en is te vinden op stations en vliegvelden. Ook bij supermarkten ligt Lef Magazine in de schappen. Bij de grotere gezondheidscentra in Nederland ligt Lef in de wachtkamers.

Lef Magazine heeft een vaste plaats op het intranet van de verschillende reguliere gezondheidsinstellingen waardoor het tijdschrift ook dat deel van de verslavingszorg bereikt. Tevens ligt Lef Magazine als leesvoer bij o.a. lunchrooms, eetcafés, restaurants, schouwburgen, theaters en pop podia. Maar ook bij kapsalons, zonnebankcentra, nagelstudio’s, kledingzaken, muziekwinkels, schoenenzaken, fitnesscentra en squashbanen. 

Op deze manier komt Lef Magazine onder de aandacht van een groot publiek, met als doel te blijven groeien en de doelgroep nog beter te bereiken. Dit heeft natuurlijk voordelen voor u als adverteerder.

  • Er is een groot, landelijk bereik;
  • Het is een aantoonbare maatschappelijke betrokkenheid voor uw bedrijf;
  • Uw advertentie wordt versterkt door uitstekende redactionele artikelen;
  • Lef Magazine heeft een bewaarfunctie;
  • Lef Magazine heeft een unieke (nieuw aangesproken) doelgroep; er is géén concurrentiepositie.
Reageer reacties (2)

van houcke monique (28. maart 2019)

714192935 betaling is gebeurd op feb 2019.Brief ontvangen dat betaling niet is gebeurd .Probeer te bellen van uit Belgie nr niet mogelijk .Factuur nr 714192935.Groetjes . 

Adriaan Pels(20. mei 2020)

Ik kan nergens de verschijningsdata/-maanden vinden.

LEES MEER...