Road trip part 4

afgelopen jaar  - We doorkruisen Utah en Arizona en gaan richting de Grand Canyon. Deze staat nog steeds en al heel lang op mijn to do-lijstje. Ik heb de Grand Canyon in de tijd dat ik hier woonde nooit bezocht en daar had ik spijt van.

Lees verder >

Road trip part 3

afgelopen jaar  - Aangekomen op de meeting in de kelder in Utah worden we van harte welkom geheten. Er is koffie en er zijn koekjes en broodjes, zoals op de meeste meetings. Van de ongeveer twintig mensen is Mel er een en zij viert die avond haar mijlpaal. Mel is 15 jaar nuchter en haar zoon is over uit een andere staat om dit met haar te kunnen vieren.

Lees verder >

Road trip part 2

afgelopen jaar  - We vertrekken met een doos vol snacks van Sandi, een goed humeur en een zeer opgeluchte jongeman achter het stuur. Hij rijdt Detroit nog even in om een foto te maken. Die foto zie ik later terug op Facebook, met de tekst ‘I did it! I’m driving out off here clean and sober for the first time!’. En heel eerlijk, ik ben gewoon retetrots.

Lees verder >

Road trip part 1

afgelopen jaar  - In mijn eerste week hier heb ik Joe ontmoet. Joe kwam ik tegen op mijn Rebels meeting, is 29 jaar nuchter en heeft een aantal treatment centers hier in California.

Lees verder >

Thanksgiving

afgelopen jaar  - Waar ben jij dankbaar voor? Heel raar eigenlijk dat ik daar niet meteen een antwoord op kon geven.

Lees verder >

Feestdagen

afgelopen jaar  - ‘IN GOD WE TRUST’ Halloween is voorbij en de feestdagen komen eraan. Eerst nog Thanksgiving en dan de Kerst.

Lees verder >
LEES MEER...