Carolien mag het weten

Holy moly, maart hakte er even in zeg. Een aardverschuiving in verkiezingsland, 6 jaar abstinent, zoonlief een 7,7 voor wiskunde en niet onbelangrijk: Olcay Gulsen en Ruud de Wild doen het samen! Ik zou zelf eerst een liter alcohol nodig hebben om het met Ruud de Wild te moeten doen, maar dat terzijde.

En nu is het april en hebben we met elkaar weer keurig de klok een uur vooruit gezet. De meeste gaan bij mij automatisch en de enige klok die je met de hand moet doen geeft een tijd aan die het zelf wil want de wijzer van de klok is ietwat omgebogen. En natuurlijk is het 1 april waarin half Nederland weer probeert zich van zijn/haar grappigste kant te laten zien.
Zo heb ik mijn ex ooit die dag laten zoeken naar struisvogel eitjes, in de  supermarkt, zes in een pakje. Hij heeft nog nooit zolang boodschappen gedaan en was not amused!

Vlak voor de verkiezingen heb ik de debatten op tv gevolgd omdat na zeven keer stemwijzer mijn keuze niet helemaal helder was. Politici komen er zelf ook niet altijd uit want who the fuck is Carolien? Tijdens een debat kreeg Mark Rutte een black out en riep in opperste paniek en in totale verbijstering  om ene Carolien.

Zag hij misschien de uil van minerva  langsfladderen op weg naar Thierry Baudet? Of had hij zichzelf teveel moed ingedronken? De term ‘Joost mag het weten’ gaat niet meer op die is nu namelijk vervangen door Carolien, een echt persoon met Twitteraccount.

Ik stel mij zo voor dat die twee, onder het genot van veel wijn, het best gezellig hebben. Als een man tot zijn hoogtepunt komt, de uil van minerva ziet vliegen zeg maar, perst hij er soms ook een naam uit, zo’n soort oerkreet slaakte Rutte ook en misschien doet Ruud de Wild dat ook. Zal Olcay leuk vinden.

Ondertussen ligt de eettafel vol met schoolboeken geschiedenis. Er moet door zoonlief hard worden geleerd voor een aankomend proefwerk. ‘Mam…wanneer kwam Napoleon ook alweer aan de macht?’

Duh, ga Carolien wel even een tweet sturen, want die mag t weten.

Reageer reacties (0)
LEES MEER...