Hilarisch vegen

Het nieuwe jaar is net begonnen en zoonlief is misselijk. Te veel hapjes, oliebollen, appelflappen, frisdrank en jip&janneke bubbels. Hij is 14 en mag vuurwerk afsteken. Laarzen en jas aan, vuurwerkbril op en als een gemummificeerd diepvriesblokje strompelt hij het plein op. Hij is misselijk en gespannen. Zijn vader (mijn ex) staat er semi losjes bij. Zo van: mij kan niets gebeuren, heb me net nog laten keuren. Ik lach en de bubbels van mijn alcoholvrije champagne lachen mee. Tja, een nieuw jaar staat voor de deur. Nu is dit niet de plek om de highlites van 2018 hier neer te pennen, maar een paar kogels voor een buurjongen en later een handgranaat voor hun deur, was toch even een dingetje. Gelukkig zijn die mensen weg, dat kwam de burgemeester mij persoonlijk vertellen en hoop ik op een rustig jaar.
De feestdagen zijn weer voorbij en ik hoef niet uit te leggen dat ik niet drink en nu kunnen we weer 'gewoon' doen. Gister al mijn kerstspul opgeruimd en ik ga weer helemaal mee met Wie is de Mol.

Een nieuw jaar zonder alcohol, het zesde alweer, happy me.
Tot mijn vreugde las ik dat ongeveer de helft van ons land geen tot weinig alcohol drinkt. Dus waarom heeft de horeca dat nog niet helemaal door? Meer variatie in alcoholvrij graag.
Een nieuw jaar, een schone lei. Ik hoop dat we ophouden om elkaar te bashen met van alles en nog wat en vooral live contact en niet alleen via sociale media. En lachen is natuurlijk belangrijk, ook om jezelf.

Je hebt van die momenten dat je binnenpret hebt. Ik ook hoor. Vooral na de grote boodschap, dan mag ik de bips afvegen met president Trump. Via ėėn of ander Chinese webwinkel wc-papier gekocht met Trump erop. Dus zoonlief en ik vegen hilarisch het nieuwe jaar in.
Wens jullie allen een prachtig jaar en zit je in een dip of heb je zucht maar je mag/wil niet drinken, koop gewoon Trump wc-papier, make your shit great again!

Reageer reacties (0)
LEES MEER...