I have a dream

Deze maand ben ik drie jaar abstinent. Dat zijn 1095 dagen zonder alcohol. Heb berekend dat ik nu zo’n
€ 4380,- heb bespaard. Dat geeft mij een goed gevoel omdat mede door dit bedrag ik mijn droom in vervulling kan laten gaan.

Rond de kerstdagen had ik een terugval in mijn ziekte MS (Multiple Sclerose) waardoor ik even niet meer kon lopen. In die periode zag ik de neuroloog meer dan mijn kerstboom thuis. Dit heeft mij heel erg met de neus op de feiten gedrukt. Ik weet niet hoe ik over een jaar ben want deze ziekte is onvoorspelbaar. Na mijn scheiding speelde ik met de gedachten om zoonlief een onvergetelijke herinnering mee te geven die we samen gaan beleven. Door een kleine financiële meevaller en mijn gespaarde geld van het niet drinken, kan ik deze droom in vervulling laten gaan. Vaak is een mooie herinnering iets dat je overal kunt maken, maar het moet wel imponeren. Het moet iets groots zijn, iets wat ik al al een paar keer heb gezien en waar zoonlief van droomt. Nu is Urk ook erg gezellig, maar dat is het net niet. Nee, we gaan een week naar The Big Apple.

En nu is het hele dorp op de hoogte. Hij is zo blij. Ik kreeg een lijst onder mijn neus geschoven met dingen die hij wil zien in New York. Empire State Building, 9/11 memorial, China Town, Brooklyn bridge, Central park en de haven waar de Titanic aangekomen zou zijn als het niet gezonken was. Hij heeft ergens gelezen dat het The City is that never sleeps, dus ook een nachtprogramma staat op zijn lijst.

Het duurt nog wel een paar maanden voordat we gaan. Dat geeft mij de tijd om te proberen wat aan mijn rookverslaving te doen. Wat zou dat een overwinning zijn op mijzelf. Daar komt dan weer bij dat ik dan genoeg geld kan uitsparen om onze volgende droom in vervulling te laten gaan, zwemmen met dolfijnen. En dan bedoel ik niet in Harderwijk. Wordt vervolgd!

 

Reageer reacties (1)

Roos(07. maart 2016)

Mooi geschreven Carla, zo uit 't hart. Hoop voor jullie dat het een geweldige "droom" wordt.

LEES MEER...