1 april 2024

2 weken geleden  - Daar zit ik dan. Lamgeslagen, geïncasseerd, en volledig op. Terwijl ik dit schrijf, heb ik er net een meeting opzitten. Ik heb een paar zware weken achter de rug sinds ik terug ben uit Amerika. Ik heb daarna geloof ik nog één meeting gehad en sindsdien ben ik op de vlucht voor mijzelf. Maar iets daarboven laat mij er niet makkelijk mee weg komen.

Lees verder >

Mijn reis

vorige maand  - Zondag 25 februari 2024, Gate B63 Newark Liberty Airport, New York. Op moment van schrijven staat de goedverdienende groep mensen te boarden en wachten de lagere klassen op hun tijd. Zo dus ook ik. Met buikpijn, want dat krijg ik met dit soort dingen. Veel dingen maken mij angstig. Dit is er eentje van. Hoewel ik het toilet nu van binnen en buiten ken, durf ik niet nog een keer te gaan, bang mijn ‘call’ te missen.

Lees verder >

Eind Januari 2024, Willemstad

3 maanden geleden  - Hebben jullie hem al gehad? De nieuwe wintergriep? Torenhoge koorts en snot dat zelfs uit je traanbuizen komt? Zo niet, zorg dat je hem niet krijgt ook. Wat een waardeloze griep zeg. Dat gezegd hebbende…

Lees verder >

1 januari

4 maanden geleden  - Op 1 januari heb ik mijn tweejarig hersteljubileum mogen vieren. Een mijlpaal waar ik trots op ben, maar ook een moment om stil te staan bij het voortdurende proces van herstel. Het afgelopen jaar was gevuld met persoonlijke triomfen en uitdagingen, en mijn terugblik leidt me naar de kern van mijn herstelreis.

Lees verder >

1 november

6 maanden geleden  - Herstel is self-care. Vaker op meetings horen we dat ‘illness’ ‘wellness’ wordt, zolang we het niet alleen meer doen. ‘I becomes we’.

Lees verder >

2 oktober, kreta, temp 27°C

7 maanden geleden  - Lig ik heerlijk te zonnen op het strand, voel ik een buzz van mijn telefoon. Toch maar even checken, is het de redactie! Was ik zomaar de maandelijkse blog vergeten. Het was me niet volledig ontgaan, ik dacht er in het vliegtuig aan, maar toen viel ik in slaap. Sindsdien ben ik van alles aan het doen, behalve schrijven.

Lees verder >
LEES MEER...