Jolande Bastiaans, hoofdredacteur

Mijn naam is Jolande Bastiaans. Samen met Lotje - wij zijn beiden journalist en in herstel - ben ik drie jaar geleden gestart met Lef. Ten eerste omdat er nog geen eigen medium voor de doelgroep bestond en ten tweede omdat ik het tijd vond dat om wat aan het stigma rondom verslaving te doen.

Mijn taak bij Lef is het bewaken van de bladformule en het plannen en organiseren van de lopende werkzaamheden. We hebben maar een kleine vaste redactie, maar in totaal werken we wel met 25 mensen aan de totstandkoming van het magazine.

Werken bij Lef is leuk omdat het één groot journalistiek en creatief proces is. Een proces dat iedere twee maanden uitmondt in de verschijning van een nieuw magazine. Iedere keer is het weer een reis die we met zijn allen aangaan, met heel veel lol, creativiteit en waarbij we de meest interessante mensen ontmoeten. Ik hoop het nog heel lang te mogen doen.

Contact:
Email: jolande@lef-magazine.nl
Tel nr: 0881230200

Reageer reacties (6)

Ben Veelers(17. mei 2014)

Dag Jolande,

 

voor de LEF dag 25 mei wil ik me graag opgeven. Via internet kan ik niet betalen en wil graag het rek. nr. waaarop ik het inschrijfgeld kan overmaken.

Met vriendelijke groet, Ben Veelers

 

 

 

Dianne Kremers(05. december 2014)

Hoi Jolande. 

Hoewel ik al wist dat je leven een ommekeer heeft gemaakt is het super te horen ( en te zien) hoe goed t met je gaat en met Lotje ook natuurlijk.

Petje af. Prachtig magazine LEF. Geniet van het leven.

 

Hartelijke groeten Dianne

desiree(18. augustus 2015)

Hoi jolanda,

Zou jij mij kunn3n bellen. Is belangrijk. 0641805023

Karin v Dorst(08. mei 2016)

Hoi Jolande! Ken je me nog?

Nu werkzaam in de DD verslavingszorg lees ik met plezier online het tijdschrift Lef.

Mooi wat je samen met Lotje bereikt hebt!

evert de olde(07. juni 2016)

Niets is mooier dan het herstel te vieren met hen die de ellende meegemaakt hebben !!

Solutions 2 x opname 2010, na 75 dagen opgestaan uit de dood.         nu 5,5 jr in herstel met gezin 4 kinderen

Claire Dingenouts(20. september 2017)

Beste Jolande,

Ik lees vaak de Blogs waar ik zelf veel kracht en moed uit put. Ik mis echter wel een blog over de verslaving waar ikzelf mee te dealen heb namelijk een koopverslaving. Ik ben een herstellende verslaafde van de koopverslaving en ik ben ondertussen al een 1,5 jaar clean van mijn nicotine verslaving.

Het zit mij in het DNA vrees ik want ik ben een dochter van twee, inmiddels beide overleden, alcoholistische ouders.  Ik heb het gevoel ook een blog te willen starten omdat een koopverslaving niet echt heel bekend is maar ik denk dat er stiekum heel veel mensen last van hebben. De vraag is, is er behoefte aan een eerlijke blog? Over hoe het leven was met twee verslaafde ouders (wordt niet zwaar ingeschoten hoor) en het hebben van een koopverslaving? zijn binnen LEF en hoe gaat het te werk? Hoop van je te horen. Groet Claire Dingenouts

LEES MEER...