Lotje Donkers, hoofdredacteur

Ik vind het vooral erg belangrijk om verslaving uit de taboesfeer te halen; weg met alle vooroordelen en verouderde kennis. Ik hoop, ook al is mijn invloed nog zo gering, dat ik daar aan kan bijdragen.
Als hoofdredacteur ben je eigenlijk een soort manusje van alles; je schrijft, corrigeert, coördineert. Maar het leukste aan werken bij Lef blijft toch wel de ontmoetingen met vaak bijzondere mensen en de verhalen die zij vertellen. Het blijft een plezier om die zo mooi en waarheidsgetrouw mogelijk op te schrijven.

Sinds we drie jaar geleden zijn gestart met Lef Magazine, zien we elk nummer mooier worden. Dat blijft het allerleukst; jezelf en je eigen tijdschrift blijven ontwikkelen zodat ieder nummer beter is dan het vorige. We hebben mensen om ons heen verzameld die Lef net zo’n warm hart toedragen als dat wij, Jolande en ik, dat doen en dat werkt heel erg fijn. Al kunnen we het ook heel erg fijn oneens zijn met elkaar.

 

Contact:
Email: lotje@lef-magazine.nl
Tel nr: 0881230200

Reageer reacties (8)

Dineke Lucas(06. juni 2017)

Ik heb zojuist een kaartje gekocht voor a.s. zaterdag maar ik krijg hem niet uitgeprint.

Lucas van der Hoeven(20. augustus 2018)

https://www.lef-magazine.nl/nieuws/actueleverslavingsnieuws/slaapmedicatie-in-de-ban

geacht mevr. Donkers,

helaas verzuimde uw redactie om mijn instemming te vragen voor het citaat in bovengenoemd artikel....

Graag zou ik u willen verzoeken om over oxycontin misbruik/epidemie te schrijven. Al eerder publiceerde ik daarover een artikel: http://www.cbsm.nl/upload/artikelen/03_2008_misbruik_opiaten_de_nieuwe_verslaving.pdf

Het betreffende artikel ben ik nu aan het actualiseren...

MVG
Lucas van der Hoeven. 

Anke uljee(10. september 2018)

hallo, ivm vakantie ben ik niet op tijd geweest om kaart te bestellen voor Breda, zou

 met Angelique komen maar zie nu dat het uitverkocht is.

 

is er nog een mogelijkheid?

 

m.vr.gr Anke uljee

MJ(08. juni 2019)

Geachte lezer,

Ik kreeg onlangs een artikel onder ogen met daarin een intervieuw met Esther Prophitius. (over haar zg.sexverslaafde man)

Het desbetreffende artikel stond in het tijdschrift LEF, waar u hoofredacteur van bent of was.

Wat een weerzinwekkend verhaal, ik heb dit met grote afschuw gelezen. Dit hele verhaal berust enkel en alleen op leugens. Misselijkmakend....!!!!

Deze mw. is heel erg gevaarlijk, niet alleen voor zichzelf, maar ook voor haar kinderen en andere mensen die haar ook maar enig strobreed in de weg liggen. Zij is er enkel en alleen op uit om haar ex kapot te maken. Waar twee vechten hebben twee schuld, in dit geval kan ik het echter niet bedenken wat hij gedaan zou hebben.......maar zij......er is iets geknakt in haar bovenkamer en sindsdien ken ik haar niet meer terug. Ongelooflijk.....

Ik ben geen van familie van mw. of de desbetreffende persoon in het verhaal, maar ik ken ze wel van nabij. En ik kan u echt met mijn hand op mijn hart zeggen, deze man doet geen vlieg kwaad, als elke Nederlander maar een klein beetje zou hebben van hem, dan kwam het wel goed met ons allemaal....een voorbeeld voor velen. En top vader, stapelgek op zijn kinderen.......

Ik vind het heel bijzonder en ongelooflijk dat iemand zoals zij, 'zomaar' haar verhaal vol leugens kan doen en naar buiten kan brengen. Hier kun je iemand zoveel schade mee aanbrengen. Haar kinderen en de maatschappij hoeven echt niet bang te zijn voor deze man, zij is het waar we voor moeten vrezen.....!!!!Ik hoop, en met mij nog meer mensen, dat deze kinderen zo snel mogelijk aan de vader worden toegewezen, dan komt er hopelijk nog wat van ze terecht.

Dit moest ik toch echt even kwijt.....

Sjef(29. april 2020)

Wat leuk een kaartje. Stel ik zeer op prijs er van uitgaande dat jij die gestuurd hebt. Bedankt.

jur(30. mei 2021)

ite is onbruikbaar door de vele foutmeldingen bij abonneren, nieuwsbrief en ga zo maar door.

Andrew Mostert(20. augustus 2021)

Heb 20-02-2021 een abonnement van Lef afgesloten (50,03 euro)heb 1 nummer ontvangen. Daarna niets meer gekregen en jullie zijn niet faillet gegaan, dus lijkt het mij zo eerlijk om mijn geld terug te storten.

Groetjes,

Andrew Mostert (0642050838)

Andrew Mostert(20. augustus 2021)

Heb 20-02-2021 een abonnement van Lef afgesloten (50,03 euro) heb 1 nummer mogen ontvangen. Daarna niets meer ontvangen lijkt mij wel zo netjes om een groot gedeelte (50- 1 nummer) terug te storten.

Groetjes,

Andrew Mostert (0642050838)

LEES MEER...