Dag van Herstel

Inmiddels is de kogel al een tijdje door de kerk: De dag van Herstel 2021 gaat door! En wel op 18 september in Congrescentrum 1931 in ’s-Hertogenbosch

Wie wil er nou niet vieren dat je in herstel bent van een verslaving en/of eetstoornis? En dat is nou precies wat we op de Dag van Herstel gaan doen. Feesten omdat dat we in herstel zijn. Dat en het aanpakken van het stigma, want dat is helaas nog heel hard nodig.

De dag van Herstel is voor mensen in herstel en wordt georganiseerd door mensen in herstel. Allemaal vrijwilligers, zonder winstoogmerk.

We beginnen de ochtend rustig en informatief, met deskundigen en ervaringsdeskundigen die ons wijzer maken op die gebieden die ons zo interesseren en belangrijk zijn voor ons. In de middag is er plaats voor plezier, ontroering, een dikke vette lach en het beloofde feest. Natuurlijk is er ook dit jaar weer volop ruimte om juliie eigen verhaal te doen. Naarmate de dag vordert wordt er toegewerkt naar een grote apotheose. Waardoor je nog weken op je benen staat te springen van de adrenaline (maar dan nuchter!).

Het volledige programma wordt binnenkort bekend gemaakt. Houd ook onze social media kanalen in de gaten.

 We zien jullie heel graag op 18 september

Kijk hieronder voor een sfeerimpressie van de Dag van Herstel 2019

 Dag van Herstel 2019

LEES MEER...