Lindsay Lohan eerlijk over schenden soberheid

Lindsay Lohan bekent in de laatste aflevering van haar gelijknamige realityshow dat ze na opname in een afkickkliniek heeft gedronken. ‘Ik rolde gelijk in een relatie en we zaten allebei in een andere fase. Ik realiseerde me niet genoeg dat hij gewoon dronk en toen heb ik ook een glas wijn gedronken’, aldus Lohan.

‘Dat was het, maar ik voelde me gewoon zo schuldig’, vervolgt ze in het fragment dat gepubliceerd is op de website van Daily Star. ‘Het is niet erg om het toe te geven, al duurde het even voordat ik dat doorhad.’  De bekentenis kwam nadat ze een week in Los Angeles verbleef. Ze heeft gedurende haar verblijf daar geen contact opgenomen met haar coach AJ Johnson. In de realityshow is te zien hoe zij een verhit gesprek hebben. Ze verklaart ook waarom het misging in LA: ‘Het is ontzettend moeilijk om je veilige omgeving te verlaten als je in herstel bent’.

De actrice legt uit dat ze zich realiseerde dat ze het verpest had en vroeg zich vervolgens af wat ze moest doen om dit in de toekomst te voorkomen. Vlak  voordat Lindsay haar terugval openbaarde, gingen er al geruchten de ronde. Ze werd namelijk gefotografeerd met een fles wijn in haar hand.

 

Reageer reacties (0)
LEES MEER...