Lezers lovend over Lef

Taboedoorbrekend. Betrokken. Betrouwbaar. Zomaar wat woorden die Lef lezers linken aan ons tijdschrift. De uitslag van het lezersonderzoek geeft een goed beeld van jullie mening, maar ook van jullie zelf!

Zo weten wij dat voornamelijk vrouwen tussen de 35 en 50 jaar de Lef lezen. Het grootste deel van de respondenten heeft een Hbo-diploma, terwijl 23,01 procent na de havo of het vwo geen vervolgstudie meer heeft gedaan. De meeste lezers wonen in Noord-Brabant, gevolgd door Noord- en Zuid Holland.

Van de respondenten is 59,2 procent een verslaafde in herstel, 19,91 procent een familielid of naaste van een verslaafde in herstel en 9,5 procent is hulpverlener. De 11,31 procent die in de overige groep valt geeft aan Lef gewoon een interessant blad te vinden, of ze horen bij meerdere categorieën.  

We hebben dus weinig kritiek gekregen, wat natuurlijk heel fijn is om te horen! Toch gaan wij met  al jullie gegevens aan de slag om Lef nog beter te maken. Zodat we kunnen blijven boeien, vernieuwen en vermaken. Maar ook om het stigma op de ziekte verslaving te bestrijden en jullie allemaal te laten zien hoe heerlijk het leven in herstel is.

 

Reageer reacties (3)

joyce(25. februari 2015)

Ik ben super blij met jullie blad.!!!!!!!

Marian(25. februari 2015)

mooie resultaten. En nogmaals dank voor de i pad😉

Huub(26. februari 2015)

Nou, geweldig toch!

Ben blij dat ik mijn steentje bij mag dragen, al is dat steentje maar heel klein. Alle lof voor jullie harder werkers op de vloer!!!

LEES MEER...