Jeremy Clarkson (Top Gear) gestopt met drinken

Jeremy Clarkson geeft toe dat hij honderden euro’s per week bespaart sinds hij gestopt is met drinken. In zijn column in Sunday Times schrijft hij twee weken geleden gestopt te zijn met alcohol, maar voegt er meteen aan toe dat het niet permanent is.

Volgens Clarkson vormde de documentaire van Amy Winehouse en de plotselinge dood van Charles Kennedy* een wake-up call voor de Top Gear-ster.

Het geld dat hij bespaart, gaat nu op aan andere kosten: ‘Omdat ik geen 40 pond per dag aan wijn en nog eens 40 pond aan taxi’s spendeer, bespaar ik zo’n 500 pond per week. Maar omdat ik nu overal zelf naartoe rijd ben ik alsnog meer kwijt aan parkeerbonnen’ zegt hij.

Ook geeft Clarkson aan momenteel werkloos te zijn en op zoek naar een baan, misschien wel in Amerika. Er zijn speculaties dat Clarkson samen met zijn Top Gear collega’s Richard Hammond en James May een contract met Netflix gaat tekenen. Toch wordt een comeback van het trio op BBC ook niet uitgesloten.

* Charles Kennedy leidde de Britse Liberaal Democraten vanaf 1999, tot hij in 2006 opstapte om zich te laten behandelen voor een alcoholverslaving. Vorige week overleed hij op 55-jarige leeftijd.

 

Reageer reacties (0)
LEES MEER...