Kate Moss weer los op drugsfeestje

Topmodel Kate Moss haalt het nieuws wederom met drugs- en alcoholgerelateerde incidenten. Anderhalve week geleden maakte ze stennis in een vliegtuig omdat ze geen wodka mocht drinken. Afgelopen maandag was ze op een vipfeestje waar het (naar het schijnt) weer goed mis ging.

Het modefeestje werd georganiseerd door Vivienne Westwood, die bij binnenkomst Moss’ hand vasthield. Later op de avond zijn foto’s gemaakt waar Moss haar decolleté laat zien terwijl ze indringend naar de cameralens kijkt.

Gek genoeg hebben haar uitspattingen weinig gevolgen gehad voor haar carrière. Opdrachtgevers staan nog steeds in de rij. In 2006, een jaar na haar drugsonthulling – waarbij ze coke snuivend op de voorpagina stond van Britse tabloids – verdubbelde haar inkomsten.

Het vliegtuigincident en de foto’s van een Moss onder invloed staan niet op zich, waardoor de vraag wordt gesteld of het wel goed gaat met Moss, gezien haar ruige verleden. Zo heeft ze een relatie gehad met heroïne-, crack- en cokeverslaafde Pete Doherty, waardoor ze zelf ook bergafwaarts ging. Ook heeft ze een nachtje doorgebracht met Russel Brand, die al meer dan 12 jaar herstelt van onder meer een heroïneverslaving (hoera voor Russel Brand!).

 

Reageer reacties (0)
LEES MEER...