Bram Bakker benoemd tot medisch directeur Rodersana

Verslavingsinstelling Rodersana, onderdeel van bedrijvennetwerk Zorg van de Zaak, heeft psychiater Bram Bakker tot medisch directeur benoemd.

Hij vormt nu het dagelijks bestuur van de instelling samen met directeur Richard Hilverts. Rodersana helpt personen en hun naasten met het overwinnen van een verslaving aan alcohol, medicijnen, drugs, gamen, seks, internet of gokken.

Thea Hulleman, directielid Zorg van de Zaak: ‘Maar liefst 10% van de beroepsbevolking lijdt aan een verslaving. We zien het dan ook als onze taak om deze problematiek aan te pakken. Met Bram Bakker als een van de bekendste psychiaters in Nederland en specialist op het gebied van mateloosheid, kunnen we deze groep mensen nog beter helpen. Zijn ervaring en achtergrond sluiten goed aan bij de koers van Zorg van de Zaak en bij de ambitie om de komende jaren te groeien in de ambulante zorg. Dit alles vanuit onze filosofie dat mensen met werk gelukkiger zijn en ook optimaal moeten kunnen functioneren in hun baan.’

Bram Bakker ervaart de benoeming als buitengewoon eervol. Hij geeft aan dat hij samen met zijn collega’s open staat voor de uitdaging om van Rodersana een nog belangrijkere speler te maken op de GGZ-markt. ‘Ik heb er het volste vertrouwen in dat we die missie gaan waarmaken.’  Hij wil onder andere er voor zorgen dat mateloosheid op de werkvloer niet uit de hand gaat lopen. Met hulp van een professional en goede zorg voor de betreffende persoon, kunnen zij zorgen voor een goed herstel. 

 

Reageer reacties (0)
LEES MEER...