De foutste tv-junks

Televisieland maakt dankbaar gebruik van verslaafden. De meeste zijn verre van een rolmodel te noemen, maar dat maakt ze vaak nog leuker. Lef zet de vijf foutste tv-junks voor je op een rijtje.

1: Ma flodder

Gehuld in rubberen laarzen en een bloemetjesjurk zit de asociaalste moeder van Nederland in haar luie stoel met een dikke sigaar in haar smoel. Ma flodder houdt wel van een fles sterke drank. En wat doe je als het stoken en drinken van whiskey je grootste hobby is? Juist… Je noemt je hond naar je lievelingsdrank.

2: Homer Simpson

Papa Simpson houdt van bier. Heel veel bier. Hij schreef er zelfs een liedje over. Zijn meest bekende uitspraak is misschien wel deze: ‘Beer, the cause of, and solution to, all of life’s problems’.

3: Karen Walker

Karen Walker van de serie Will&Grace is steenrijk. Ze ontbijt met cornflakes met Bailey’s en slikt alle medicijnen die er zijn. Er is geen enkele moment waarin je Karen zonder alcohol in haar hand ziet. Volgens haar stroomt er dan ook meer alcohol dan bloed door haar aderen.

4:Towelie

De 17 jaar oude, pratende en blowende handdoek, Towelie uit South Park, zegt juist slimmer te worden van een blowtje. Naast blowen experimenteerde hij met chrystal meth en heroïne. Eigenlijk is hij ontwikkeld als buitenaards spionage-apparaat, maar zijn dagelijkse bezigheden bestaan alleen uit opmerkingen over handdoeken maken en blowen. 


5: Patsy Stone

Patsy Stone in Absolutely Fabulous kampt met een midlife crisis. Ze drinkt, snuift coke, rookt, en sekst met jonge mannen. Patsy komt door haar drankgebruik in allerlei hilarische situaties: Patsy die stomdronken in een open graf dondert en Patsy die ladderzat ondersteboven uit een taxi komt vallen.

 

 

Reageer reacties (0)
LEES MEER...