Volkomen uitgeput is oud-basketballer Dennis Rodman (52) opgenomen in een verslavingskliniek voor zijn alcoholverslaving.  Dit gebeurde na een tv-optreden in Noord Korea waar hij dronken verscheen.  Hij zong onder meer een liedje voor de jarige, omstreden Noord-Koreaanse leider Kim Jong Un, met wie hij naar eigen zeggen een vriendschapsrelatie heeft .
In een interview met CNN liet Rodman  doorschemeren dat hij begrip had voor de zware gevangenisstraf die de Amerikaan Kenneth Bae in Noord-Korea kreeg opgelegd omdat die het regime zou willen omverwerpen. Later gaf Rodman toe ook voor dit  interview gedronken te hebben.
'Bij zijn terugkeer uit Noord-Korea was Dennis een emotioneel wrak', zegt zijn manager Darren Prince. 'Hij schaamde zich erg voor zijn taalgebruik en de pijn die zijn woorden hebben veroorzaakt.'

De controversiële voormalige basketbalspeler is nu in een verslavingscentrum in New Jersey. Het is de derde maal dat de zelfbenoemde basketbaldiplomaat wordt opgenomen in een verslavingskliniek. De laatste keer was in 2009.

 

Reageer reacties (0)
LEES MEER...