Drankprobleem veroorzaakte scheiding Orlando Bloom en Miranda Kerr

Het alcoholprobleem van acteur Orlando Bloom zou de reden zijn geweest dat topmodel Miranda Kerr wilde scheiden van de begeerlijke Pirates of the Caribbean ster. Een feestje van Lord of The Rings-collega Ian McKellan, in juni 2013, zou de druppel zijn geweest.

Op de bewuste avond in Wellington, Nieuw Zeeland, zou Bloom heel wat glazen wijn achterover hebben geslagen. Dit tot grote ergernis van Kerr, die vroegtijdig huiswaarts keerde, samen met hun driejarige zoontje Flynn. Daarna schijnt het nog een wild feestje te zijn geworden. Een insider vertelt aan Radar Online: ‘Orlando werd ladderzat op één van Ian McKellans beroemde dinerfeestjes, wat eigenlijk gewoon wijnavonden zijn. Miranda heeft er een hekel aan wanneer Orlando dronken is, omdat hij vaak een black-out krijgt of helemaal vergeet waar hij is. Meestal loopt er iemand met hem naar huis voor de veiligheid, maar ik denk dat Miranda het overmatig drinken heeft gebruikt als reden voor de scheiding.’

Bloom zou regelmatig aan de alcohol zitten, wat in het verleden dikwijls leidde tot black-outs. Ook wordt hij een ander persoon door de alcohol. Kerr zou er klaar mee zijn en na drie jaar huwelijk de scheiding hebben aangevraagd, wat geschiedde in oktober 2013. Ondanks de scheiding brengen ze nog veel tijd door samen, ook als familie.

 

Reageer reacties (0)
LEES MEER...