ex-vrouw Lange Frans over zijn verslaving


 
In een interview met het blad Fabulous Mama vertelt Lange Frans’ ex-vrouw Danielle van Aalderen over hun scheiding. “Als je drank en drugs belangrijker vindt dan je kinderen, is dat heel zielig, maar trek ik mijn handen van je af”, zegt de 29-jarige mama van twee, over Lange Frans’ verslaving en de relatie met hun kinderen.

“Frans loste het niet op. Stak zijn kop in het zand en vluchtte in de drugs, en ik kon de puinhopen opruimen”, eind 2013 kondigde het management van Lange Frans de scheiding aan. Een week later hoorden we Frans op de radio met trillende stem zeggen: “Ik heb drank en drugs gebruikt. Veel drank en drugs. Daarmee heb ik meer kapot gemaakt dan ik ooit goed kan maken. Maar ik houd van jullie en het spijt me”. Danielle zegt dat ze hem meer kansen heeft gegeven dan je op je vingers kunt tellen, en van deze ‘poppenkast’  niet gediend was.

Lange Frans gebruikte gedurende de relatie vooral drank, xtc en cocaïne. “Hij was er wel, maar nooit echt. Met zijn hoofd was hij er niet bij” , zegt ze tegen het blad voor Fabulous mama’s. Toen ze vorig jaar de eerste aflevering van het RTL-4 programma Verslaafd! zag, openden naar eigen zeggen haar ogen. Ze besloot een einde te maken aan haar huwelijk.

 

Reageer reacties (0)
LEES MEER...