Mag het een matrasje meer zijn?

Er hebben al vele verslavingen de revue gepasseerd, maar de 'verslavingen' die in het televisie programma My Strange Addiction naar voren komen zijn wel heel uitzonderlijk. Zo is in de nieuwste aflevering te zien hoe een vrouw stukken matras naar binnen werkt.

De eerste aflevering, van alweer het vijfde seizoen van de serie, toont hoe de 26-jarige Jennifer stukjes matras van haar moeders bed afhaalt om die vervolgens smakelijk op te eten. Wat begon als een spelletje is een serieuze verslaving voor haar geworden. In de docu vertelt Jennifer dat de stukken wel haarloos moeten zijn, voordat zij ze consumeert.

Verder in de aflevering: Nicole die verslaafd is aan het dragen van een masker. En dan hebben we het niet over een gezond gezichtsmaskertje, maar de paardenliefhebber loopt bijna iedere dag met een masker van paardenteugels en paardenoren. Ook is te zien hoe Heather potten verf naar binnen werkt. Naar eigen zeggen heeft ze al 11 liter opgedronken

De aflevering was op 1 januari in Amerika te zien op de zender TLC. Via deze link zie je hoe Jennifer zich de matrassen lekker laat smaken en hoe Nicole haar masker weer op zet.

 Reageer reacties (0)
LEES MEER...