Paul Gascoigne krijgt alcohol toegediend

De Engelse ex-voetballer Paul Gascoigne werd afgelopen weekend bloedend en in dronken toestand naar het ziekenhuis gebracht. Het personeel van het hotel waar hij zich inmiddels weer bevindt, heeft er voor gekozen om Gascoigne beperkte dosissen alcohol toe te dienen om zo te voorkomen dat hij zelf naar de winkel gaat om daar sterkere drank te kopen.

Afgelopen weekend bevond de verslaafde ex-voetballer zich in een wellnesshotel  in Liphook. Zaterdagochtend trof het personeel hem dronken en bloedend aan in zijn hotelkamer. Hij bloedde doordat hij zijn hand had opengehaald aan een gebroken glas, diezelfde avond werd Gascoigne ontslagen uit het ziekenhuis. Het personeel van het hotel weigerde hem alcohol te geven. Later kozen de medewerkers er voor om hem beperkte dosissen alcohol toe te dienen. Met de gedachte dat ‘als hij zelf te sterke drank gaat nuttigen, er een kans is dat hij het niet overleefd’.

Goede vrienden van de voormalige voetballer maken zich ernstig zorgen: ‘Zijn organen gaan compleet ten onder aan een overvloed aan drank, en dat terwijl hij nauwelijks iets eet. Het ene moment lacht hij en een minuut later is hij aan het huilen. Met Kerstmis dichtbij zijn we bang dat dit in een tragedie kan eindigen.’

De ex-voetballer kampt al langer met een drankverslaving en meerdere depressies. Ook is hij al meerdere keren opgenomen in een verslavingskliniek.

 

Reageer reacties (0)
LEES MEER...