Sonja Silva krijgt maagverkleining

De voormalige presentatrice van TMF, Sonja Silva, krijgt vandaag (dinsdag 21 april) een maagverkleining. Ze wil met behulp van de operatie weer op haar streefgewicht komen.

De 38-jarige Sonja begon enkele weken geleden met afvallen voor de operatie. Destijds woog ze 106 kilo. Op haar blog schrijft Sonja: ‘Ik doe dit voor mijzelf, om weer met een gezond gewicht verder te kunnen.’ Volgens haar begint de dag na de operatie een nieuw leven.
Sonja kampt al jaren met een eetstoornis. Ze was in de jaren ’90 dé tv-babe. Maar doordat ze last kreeg van eetbuien, kwam ze kilo’s aan. De media verloren hun interesse en bedankten haar. In Lef april 2014 vertelt Sonja dat ze erg onzeker werd door deze omslag. ‘Je maakt snel carrière, dan word je dikker en word je bedankt. Ik heb drie jaar thuis gezeten door mijn ziekte ME en ik heb me daardoor ontzettend waardeloos gevoeld. Zeker omdat ik absoluut geen controle had over mijn eetpatroon’, aldus Sonja.  
Volgens haar is de maagverkleining slechts een hulpmiddel. ‘Het is aan mij om te zorgen dat ik me aan de regels houd en genoeg beweeg.’

Reageer reacties (0)
LEES MEER...