Toch geen alcoholsyndroom-test voor tweeling Charlie Sheen

Brooke Mueller, de ex-vriendin van Charlie Sheen is van gedachte veranderd. In november 2013 stemde zij ermee in de tweeling van Charlie Sheen en haar te laten testen op het Foetaal Alcohol Syndroom (FAS), maar daar ziet ze nu toch vanaf. Volgens Radaronline is ze tot die beslissing gekomen omdat ze bang is dat de tests in haar nadeel zullen werken: ‘Ze is bang dat als er foetaal alcohol- en drugssyndroom bij de jongens wordt vastgesteld, ze nooit meer de voogdij over hen krijgt’, vertelt de ingewijde.

Sheen wilde zijn tweeling laten testten omdat Brooke tijdens haar zwangerschap verslaafd was aan crystal meth en zich twee keer in een afkickkliniek moest laten opnemen. Denise Richards, Sheens andere ex die een tijdje voor de 4-jarige Max en Bob gezorgd heeft, liet vorig jaar aan jeugdzorg weten dat de jongens gewelddadig gedrag vertonen.

Maar volgens Brooke is daar helemaal niks van waar en is er helemaal niks mis met haar kinderen. De kinderrechter is het daarmee eens en ziet geen reden om de tweeling te laten testen.

 

Reageer reacties (0)
LEES MEER...