Wendy Williams open over haar drugsverslaving

De Amerikaanse televisiepresentatrice en schrijfster Wendy Williams zegt dat het een wonder is dat het haar gelukt is te stoppen met drugs.

Williams, vooral bekend van de televisieshow The Wendy Williams Show en meerdere bestsellers, zegt in een interview met Entertainment Tonight dat ze ‘hoewel verslaafd, extreem georganiseerd was.’  Ze noemt zichzelf een ‘functionerende verslaafde’, waardoor ze haar baan bij de televisie kon behouden terwijl iedereen wist van haar verslavingsprobleem. ‘Ik liep heel arrogant rond in de studio met een koptelefoon op mijn hoofd, zodat ze me niet zo snel konden aanspreken op mijn verslaving. Ondertussen haalde ik prima kijkcijfers. Het is een wonder dat mijn roekeloze dagen vol drugs inmiddels achter me liggen.'

De 54-jarige talkshowhost kwam eerder dit jaar in het nieuws nadat ze had aangekondigd te stoppen met haar show. Ze zei toen ook al dat ze zich niet schaamde en open wil zijn over haar drugsverslaving. In samenwerking met de Hunter Foundation gebruikt Wendy nu haar verhaal om de campagne ‘Be there’ te lanceren, in een poging om anderen te ondersteunen die nog midden in hun drugsverslaving zitten.

Datum: 24/07/2018

Reageer reacties (0)
LEES MEER...