Wilders geschokt over drank- en drugsverslaving Heemels

Geert Wilders zegt geschokt, verrast en kwaad te zijn na de bekentenis van zijn woordvoerder Michael Heemels. Donderdag bekende Heemels financiële misstappen te hebben begaan wegens problematisch drank- en drugsgebruik.

De woordvoerder liet in een schriftelijke verklaring weten dat hij opstapte vanwege het verduisteren van fractiegeld om zijn drank- en drugsverslaving te bekostigen. ‘Nooit is mij iets gebleken van welke verslaving dan ook bij hem,’ aldus Wilders. Niet alleen liet hij donderdag weten dat hij stopte als woordvoerder van Wilders, maar ook dat hij stopte als fractieleider van de PVV in Limburg.

Aangifte

PVV Limburg deed aangifte tegen Heemels vanwege mogelijke verduistering van gemeenschapsgeld, dat zei fractievoorzitter Robert Housmans: ‘Wij kunnen dit gedrag van niemand accepteren’. Wilders gaf aan dat er bij hem ook nooit iets is gebleken van het onrechtmatig gebruik maken van belastinggeld. ‘Wat hij gedaan heeft, is natuurlijk schandalig en absoluut onaanvaardbaar, en ik begrijp het besluit van de Limburgse PVV om aangifte te doen dan ook volledig. Er is geen plaats meer bij de PVV voor de heer Heemels in welke hoedanigheid dan ook.’

 

Reageer reacties (0)
LEES MEER...