Mijn naam is Tatjana, ik ben 47 jaar oud en kom uit Amsterdam.

Ik ben 9 jaar werkzaam geweest binnen de advocatuur. In 2007 heb ik een herseninfarct gehad en overleefd. Ik werd daardoor gedwongen te stoppen en ben na mijn revalidatie naar de Kappersacademie gegaan. Ik werk nu al sinds 2011 met heel veel plezier als kapster en visagiste. In 2013 ben ik de fellowship van AA binnengekomen. Mijn nuchter datum is 2 juni 2013. Het juridische werk wat ik tot op vandaag doe, is binnen de fellowship.  Ik heb 2 termijnen zitting genomen in de Algemene Diensten Raad van AA Nederland. Ik ben ook 2 termijnen World Service afgevaardigde geweest en zit nu in mijn laatste termijn als European Service afgevaardigde. Na mijn World Service ben ik met een aantal vrouwen uit de fellowship van over de hele wereld de Internationale vrouwen desk gestart en momenteel zijn we met een aantal oud World Service afgevaardigden bijeen om ervaringen uit te wisselen en om van elkaar te mogen leren. Wij bespreken vooral hoe er wereldwijd wordt omgegaan met de online fellowship. Er is wereldwijd veel veranderd sinds pandemie en zal een onderdeel gaan worden van de geschiedenis. Ik blog voortaan elke maand hier op de site van Lef Magazine. 

 

 

 

 

Reageer reacties (1)

Lars (30. november 2022)

dankjewel voor je inzet. 

leuk dat je ons mee neemt in je reis

Groet 

LEES MEER...