cleandatum

3 weken geleden  - Woensdag 22 mei was mijn cleandatum. Zes hele jaren gingen er voorbij zonder dat ik iets gebruikte. De laatste keer was niet echt een memorabel moment. Geen groot afscheid, heftige feestjes of verschrikkelijke gevolgen.

Lees verder >

Community

4 maanden geleden  - Als ik heel eerlijk ben wist ik niet goed wat ik deze keer moest schrijven. Of niet hoe ik het moest schrijven. Niet omdat er niets gebeurd, maar omdat ik moeilijk woorden kan vinden voor dat wat ik in me voel bewegen.

Lees verder >

De laatste dag

5 maanden geleden  - De allerlaatste dag van januari is de geboortedag van mijn zoon. De laatste dag van de eerste maand van een nieuw jaar.

Lees verder >

Nieuw jaar

6 maanden geleden  - Nieuw jaar, Nieuwe ik! Prachtige vuurpijlen schieten op de achtergrond de lucht in, alles wordt beter, lachend en zwaaiend gaan we het nieuwe jaar in en ‘The End’. Dat was het einde van de film.

Lees verder >

Griep

7 maanden geleden  - En toen was het november en werden we ziek. Als er iets is wat ik moeilijk vind in herstel, dan is het wel ziek zijn. Ik voel me zó ontzettend uit controle. Gezondheid is alles. Zonder dat heb je niets. Dat wordt me altijd weer opnieuw duidelijk.

Lees verder >

Oorlog

8 maanden geleden  - Hoe leven we door als de wereld in de fik staat?

Lees verder >
LEES MEER...