Winactie: kaarten voor People, Places & Things

De kaarten voor de voorstelling People, Places & Things gaan hard, maar wij mogen nog twee kaarten weggeven! Het toneelstuk gaat over Emma, die een succesvol leven leidt en verslaafd is aan alcohol en drugs. In de kliniek gaat ze de strijd tegen haar verslaving aan.

De rol van de succesvolle en verslaafde Emma wordt gespeeld door tweevoudig Gouden Kalf winnares Hannah Hoekstra. Vlak voor ze opgenomen wordt in een kliniek gooit ze nog een cocktail aan alcohol en drugs naar binnen. Eenmaal in de kliniek werkt Emma met het 12 stappenprogramma en zet ze de eerste stappen in een weg naar herstel. In de voorstelling is te zien hoe Emma omgaat met het vallen en opstaan, hoe ze toegeeft dat het niet meer gaat en dat ze het niet alleen kan. Eerlijkheid, openheid, bereidwilligheid en verbondenheid staan hierin centraal.

People, Places & Things is sinds de première al razend populair en wij mogen twee kaarten weggeven voor de voorstelling van 12 maart in Frascati Amsterdam. Lijkt dit je wat? Stuur dan een mailtje naar prijsvraag@lef-magazine.nl. Meedoen kan tot maandag 21 januari.

Voor kaarten en meer informatie, klik hier>

Foto: Bas de Brouwer

16/01/2019

Schrijf je hier in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. 

Reageer reacties (0)
LEES MEER...