Baywatcher Hobie ‘happy & healthy’ in herstel

Jeremy Jackson (33), die jarenlang het zoontje van Baywatch hunk David Hasselhoff speelde, is na verschillende klinieken te hebben bezocht, inmiddels gezond en gelukkig in herstel. Hij was jarenlang verslaafd aan verschillende drugs zoals methamfetamine.

De meesten kennen hem als Hobie, de tiener die tussen de beachbabes mensen in nood redde. Hij raakte naar eigen zeggen verslaafd aan aandacht, door de overweldigende belangstelling voor de strandserie.  Hij noemt het een voorbode voor een latere harddrugverslaving: ‘Ik zocht na de hype van Baywatch iets nieuws van buitenaf wat mij van binnen high maakte, net zoals ik dat van de aandacht werd. Als rijke, jonge beroemdheid wisten dealers me altijd te vinden om de grootste troep aan te verkopen. Omdat ik geen fatsoenlijk spul kon krijgen, moest ik het zelf gaan produceren. De politie heeft nog een keer bij me op de stoep gestaan.’

Jackson geeft tijdens een recent bezoekje in Amsterdam  aan dat zijn muziek carrière een opleving gaat krijgen door het opnieuw uitbrengen van één van zijn nummers. In de jaren 90 had Jackson redelijk wat succes met liedjes zoals French Kiss en You Can Run. De gezond ogende fitnessfanaat geeft aan gelukkig en clean door het leven te gaan.

 

Reageer reacties (0)
LEES MEER...