Sum-41 zanger herstelt van alcoholverslaving

Deryck Whibley (34) heeft toegegeven dat alcoholisme hem bijna fataal is geworden. De Canadese frontman van punkband Sum-41 kreeg pakweg dertig dagen geleden een inzinking waarna hij een maand in het ziekenhuis heeft gelegen. Sindsdien is hij in herstel.

De ex-man van Avril Lavigne kreeg van doktoren te horen dat als hij nog één glas alcohol drinkt, hij zou kunnen sterven. Vlak voordat hij werd opgenomen in het ziekenhuis, was hij bijna onherkenbaar toen hij verzwakt een gebouw verliet onder begeleiding van zijn verloofde Jocelyn Aguilar en een onbekende vrouw. Ze hielden allebei een hand vast om hem te ondersteunen.

In een bericht op zijn website zegt de muzikant dat hij erg ziek is geweest in het ziekenhuis: ‘Ik was een week bewusteloos en had een drain. Ik dronk op een gegeven moment elke dag stevig, tot ik een keer rond middernacht een filmpje opzette en ik me niet zo goed voelde.’ Zijn verloofde haastte zich toen met hem naar het ziekenhuis, waar bleek dat zijn nieren en lever waren uitgevallen. ‘Pas toen besefte ik dat ik niet meer kon drinken.’

 

Reageer reacties (0)
LEES MEER...