Eetstoornis Bewustzijn Dag: 28 November

Stichting Human Concern organiseert op zaterdag 28 november de eerste Eetstoornis Bewustzijn Dag, speciaal voor mensen met een eetstoornis en naasten. Het evenement vindt plaats in de Meervaart in Amsterdam.

Het belangrijkste doel van de dag is duidelijk maken dat herstellen van een eetstoornis kán, hoe wanhopig je misschien ook bent. Carmen Netten -oprichter en directeur van Human Concern- opent de dag met haar ervaringsverhaal over geloof, (wan)hoop en visie. Vervolgens komt Jesús de la Torre y Rivas aan het woord, voorzitter van patiëntenvereniging Weet. GTST-actrice enervaringsdeskundige Marly van der Velden wordt aan het einde van de dag geïnterviewd door dagvoorzitter en ervaringsprofessional Helena Zorge.

Tussen de sprekers door kun je workshops volgen over begrip, inzicht en ervaring, waar theatermaakster Maartje Wikkerink een bijdrage aan zal leveren. Human Concern ambassadeur en zangeres Michelle Courtens zal live optreden.

Andere betrokken instellingen zullen ook acte de présence geven, zoals stichting JIJ.

Kortom: genoeg te doen! Op de website kun je het programma op je gemak bekijken, alwaar je ook de mogelijkheid hebt tot inschrijven.

Wij geven kaarten weg! Wil je winnen? Mail dan je naam, adres en telefoonnummer naar prijsvraag@lef-magazine.nl o.v.v. 'EBZ 2015'.

 

 

 

Reageer reacties (0)
LEES MEER...