De grote Lef Behandelwijzer 2016 komt in februari uit

De vernieuwde, uitgebreide Lef Behandelwijzer komt tegelijkertijd uit met het februarinummer van Lef Magazine. Zoekt u de juiste behandeling voor uw patiënt, uzelf of een naaste? In de behandelwijzer vindt u in één oogopslag alles wat u moet weten over de geschikte behandeling.

In de behandelwijzer staat onder meer welke verslavingsklinieken er in Nederland zijn, welke behandelingen gegeven worden en welke verslavingen behandeld worden. Daarnaast staan overal duidelijk de kosten bij, eventuele wachttijden en of er klinisch en ambulante behandelingen aangeboden worden.

Hebt u interesse in de grote Lef Behandelwijzer 2016? Dan kunt u alvast een exemplaar reserveren door een mailtje te sturen naar Pascal van Oirschot: pascal@lef-magazine.nl.
Of bestel de Behandelwijzer van 2015 in de webshop.

Wilt u graag opgenomen worden in de grote Lef Behandelwijzer? Dan kunt u naar datzelfde e-mailadres een mailtje sturen.

Reageer reacties (3)

Marion(07. januari 2016)

Ik heb een vraag n.a.v. het bericht over de Behandelwijzer. Kent iemand één of meer klinieken die gespecialiseerd zijn in autisme en verslaving? Onze zoon van 19 jaar is fors autistisch, verslaafd (met name marihuana en speed) en heeft ook als gevolg van middelen-misbruik een psychose gehad. Ook speelt een rol dat hij een dysharmonisch intelligentieprofiel heeft. Verbale intelligentie is normaal, performaal (begrip) erg laag.... Inmiddels gaat het waanzinnig slecht met hem. Niemand wil hem opnemen/behandelen vanwege deze dubbel-diagnose en dus "zwerft" hij van tijdelijke opvang-plek naar kliniek, naar "de straat", naar psychiatrie etc. De neerwaartse spiraal wordt hoe langer hoe erger, en ondanks onze intensieve zoektocht lukt het niet om een kliniek te vinden die zich over deze (naar mijn mening "verwaarloosde"!) en misschien wel moeilijkste groep verslaafden durft te buigen. Adviezen / tips / ervaringen van harte welkom, want wij zijn wanhopig. (En onze zoon er inmiddels zó slecht aan toe dat hij op "niveau zombie" is aanbeland.) 

P.s. Yeswecan, daar heeft hij gezeten toen hij net 18 was. De grote van de groep en de vele praat-sessies trok hij niet en na 2 weken hebben we hem op moeten halen.

Linda(20. januari 2016)

Dag Marion,
ik zie uw reactie nu pas. Kunt u misschien uw e-mailadres sturen naar linda@lef-magazine.nl
dan kijk ik of ik iets voor u kan betekenen.

Met vriendelijke groet,

Linda van Doorn

Praktijk Essere(21. januari 2016)

Hallo, ik zou graag weten, zijn eetproblemen apart vermeld in de behandelwijzer? 

LEES MEER...