Absurde afvalpogingen

Om het jaar absurd in te luiden, zetten we de meest bizarre diëten op een rijtje. Voeg deze afvalpogingen vooral niet toe aan je eventuele lijstje met goede voornemens.

m... WattenHet wattenbollendieet
Doop een dot watten in een scheut sinaasappelsap en eet dit op. Met een paar bolletjes in je maag, zit je al snel vol en heb je bijna geen calorieen binnengekregen. Levensgevaarlijk, want watten worden niet verteerd en kunnen zich ophopen in je darmen.

Het Doornroosjedieet
Een grote hoeveelheid slaappillen tot je nemen, waardoor je heel lang slaapt. Want wie niet slaapt, eet ook niet! Als je geluk hebt, word je weer wakker en ben je wat lichter dan je was. Als je minder geluk hebt, word je niet meer wakker (wel véél lichter).

Het Lintwormdieet
Je slikt een eitje van een lintworm, de kop van de worm zet zich vast aan de darmwand en eet gezellig een hapje mee. Je kunt zomaar 2 kilo per week verliezen. En je leven, want als de lintwormbesmetting zich uitbreidt naar je ruggenmerg, hersenen, ogen, longen of lever ga je dood. Maar dat terzijde.

Het Plaatje-op-je-tongdieet
Door een plastic plaatje op je tong te naaien wordt eten onmogelijk gemaakt, omdat het te pijnlijk is te kauwen op voedsel. Na een maand vergroeit de patch met je tong en moet hij eruit. Een kliniek in Venezuela beweert maandelijks ongeveer 900 van zulke operaties uit te voeren.

Het Gebakken-luchtdieet
Dek de tafel, zet een pan op het vuur, laat de magnetron piepen en fake je eigen maaltijd. Het is super lowbudget. Dus. Oh, en je hongert en droogt uit.

Bron: Lef Magazine, april 2014

Reageer reacties (0)
LEES MEER...