Autopsierapport Carrie Fisher bekend

Uit het lijkschouwingsrapport dat het medisch centrum van Los Angeles vrijdag heeft gepubliceerd, zou blijken dat actrice Carrie Fisher mede is overleden door haar drugs- en medicatiegebruik voor haar dood. Ook leed ze aan hartfalen door aderverkalking.

Verder zouden haar slaapapneu en 'andere factoren' hebben bijgedragen aan het overlijden van de actrice. Omdat de lijkschouwers niet konden achterhalen wat de precieze doodsoorzaak is, wordt die in het rapport beschreven als 'onbepaald'. De in Beverly Hills geboren Fisher staat naast haar acteerwerk en boeken ook bekend als verslaafde in herstel. In haar boek Wishful Drinking vertelt Fisher over haar verslaving aan LSD, alcohol en cocaïne.

Fishers broer Todd zegt in een reactie op de uitkomsten van het rapport niet verrast te zijn. Hij heeft duidelijk gemaakt dat zijn familie geen behoefte hadden aan een het rapport van de lijkschouwer. 'Niets uit dit rapport is nieuw voor ons', zo laat hij weten aan CBS. 'Wij zijn ook bekend met het gegeven dat Carrie drugs gebruikte.'

De actrice overleed 27 december 2016 op 60-jarige leeftijd, vier dagen nadat ze met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht omdat ze onwel werd in het vliegtuig. Ze kwam daarna niet meer bij. Haar moeder Debbie Reynolds overleed een dag na de dood van haar dochter.

Datum: 20/06/2017

Reageer reacties (0)
LEES MEER...