Demi Lovato publiceert brief over haar terugval

Ze is blij dat ze nog leeft en heel dankbaar voor alle steunberichten. Zangeris Demi Lovato maakt er anderhalve week nadat ze op de spoedeisende hulp van een ziekenhuis belandde geen geheim van dat ze teruggevallen is.

De 25-jarige Lovato was altijd al heel open over haar verslaving, zowel in interviews als op social media. Eind vorige maand viel ze terug. In de brief die ze heeft gepost op Instagram zegt ze onder andere dat ze ‘geleerd heeft dat de ziekte verslaving niets is dat zomaar verdwijnt of wegebt.’ Lovato: ‘Het is iets dat je moet blijven overwinnen, en zover ben ik duidelijk nog niet.’ Ze dankt iedereen om haar heen die er de afgelopen tijd voor haar is geweest: ‘Zonder jullie had ik deze brief niet eens kunnen schrijven. Ik heb nu tijd nodig om te herstellen en me te concentreren op nuchter worden. De liefde die jullie getoond hebben, zal ik nooit vergeten. Ik kijk uit naar de dag waarop alles achter de rug is. Ik zal blijven vechten.’

Datum: 06/08/2018

Reageer reacties (1)

Joey(08. augustus 2018)

Stop met vechten, en begin te accepteren dat de gedachtes na middelen er zijn. Gedachtes komen en gaan weer weg hierin kan je de keuze maken om er gehoor aan te geven of accepteren dat het er is.

 

LEES MEER...