Geen alcohol op stranden Florida tijdens Spring Break

Op het strand in Florida mag voortaan tijdens Spring Break geen alcohol meer worden gedronken. Dat besluit de lokale politie na opgedoken filmpjes van vechtpartijen en verkrachtingen op social media.

Volgens Bay County Sherrif Keith McKeithen heeft de politie veel verschrikkelijke beelden onder ogen gekregen. Op een van de filmpjes is te zien dat een vrouw door meerdere personen wordt verkracht. De andere mensen stonden erbij, keken ernaar of feestten ongegeneerd door.

De vrouw kan zich niks van het voorval herinneren, omdat ze is gedrogeerd. Drie van de vier verdachten zijn inmiddels opgepakt. Op een ander filmpje is te zien hoe studenten met elkaar op de vuist gaan.

Dit jaar zijn duizend feestvierders gearresteerd voor alcohol- en druggerelateerd wangedrag. Dat is drie keer zo veel als het jaar daarvoor. Daarom zijn de regels voor de vakantieweek van volgend jaar aangescherpt. Er wordt geen alcohol meer geschonken op de stranden en er komt meer beveiliging om wanpraktijken in de toekomst te voorkomen.

 

 

Reageer reacties (0)
LEES MEER...