Jada Smith open over seksverslaving

De Amerikaanse actrice Jada Pinkett Smith vertelde in haar eigen talkshow Red Table Talk, dat ze in haar jonge jaren kampte met een seksverslaving. ‘Ik dacht dat alles met seks op te lossen was’, zei ze in het programma. Ook vertelde ze dat ze, als ze alleen thuis was, ‘makkelijk drie flessen wijn leegdronk’.

In het programma zei Smith: 'Door het drinken drong wel tot me door dat ik niet goed bezig was. Ik ben er in één keer mee gestopt. Ik kan geen maat houden: of ik stop cold turkey of ik ben een ’binger’. Daarom moet ik altijd goed op mezelf letten.'

Heroïneverslaving
In dezelfde aflevering vertelde Jada’s moeder, Adrienne Banfield-Jones, over de heroïneverslaving waarvan ze inmiddels 27 jaar in herstel is: ‘Ik kon de onmacht om mijn leven op de rit te houden niet verbergen en daarmee heb ik mezelf en mijn dochter veel schade toegebracht. Het was een vreselijke tijd’, aldus Banfield-Jones.

Madagascar
Smith was onder andere te zien in The Matrix Reloaded en The Matrix Revolution. Haar stem was te horen als Gloria in de verschillende Madagascar films. Samen met haar man Will speelde ze in de film Ali.

11/07/2018 

Reageer reacties (0)
LEES MEER...