Bonnie St. Claire heeft maandag een fikse ruzie gehad met haar man Anne-jan. Haar alcoholverslaving zou de oorzaak zijn van de onenigheid.

Bij de ruzie brak Anne-jan zijn been omdat hij niet naar binnen kon in hun huis. De deur was op slot gedraaid en de sleutel zat aan de binnenkant van het slot. Jongbloed pakte daarna een container uit de tuin en ging erop staan om zo op het balkon te kunnen klimmen, maar dat liep verkeerd af. 'Ik viel naar beneden en kwam keihard op de tegels terecht. Daarbij heb ik een been gebroken. 'Iedereen weet het. Sinds 2008 zijn we bezig om haar voorgoed van de alcohol af te helpen. Maar ze wil het niet. Ze is haar gevoel van eigenwaarde kwijt. Ik ben erachter gekomen dat ze al een jaar alle afspraken bij haar leverarts niet nakomt en dat ze rekeningen heeft openstaan bij slijterijen. Ik vrees dat mijn meisje nu echt naar de klote begint te gaan.'

De zangeres zelf wil scheiden van haar man. De laatste ruzie zou de druppel zijn geweest. Ze zegt in Weekend geen toekomst meer te zien in het huwelijk.

Reageer reacties (0)
LEES MEER...