One Session biedt gratis therapie aan

De organisatie One Session geeft tijdens de tweede coronagolf wekelijks vijf mensen een gratis Online Single Session Therapy (SST) cadeau.

SST coaching biedt op een laagdrempelige manier losse gesprekken aan met een professional, zonder intake, diagnose en behandelplan. De gesprekken staan op zichzelf en gaan over waar jij op dat moment behoefte aan hebt. One Session is de eerste in Nederland die met deze methode werkt. De organisatie richt zich niet specifiek op herstel van verslaving-vraagstukken, maar heeft daar wel veel ervaring mee.
Een 1-op-1 sessie van één uur kost normaal gesproken 140 euro en wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Je hebt voor SST geen doorverwijzing nodig, en ook zijn er geen wachtlijsten.

Om in aanmerking te komen moet je een mail sturen naar coronahelp@onesession.nl. Hierin hoef je niets aan te tonen of uit te leggen. De week begint op maandag. Elke week krijgen de eerste vijf mensen die mailen een code. Daarmee krijg je 100 procent korting bij het boeken van een sessie wanneer jij wil. 

Voor meer informatie over de actie: https://www.onesession.nl/we-helpen-met-single-session-therapy-in-corona-crises/

27-10-2020

 

Reageer reacties (0)
LEES MEER...