Resultaten Scoren voegt zich bij Verslavingskunde Nederland

Stichting Resultaten Scoren sluit zich aan bij de samenwerkingsorganisatie Verslavingskunde Nederland. Acht reguliere verslavingszorginstellingen, GGZ Nederland, Trimbos-instituut en Het Zwarte Gat zijn al lid. Het netwerk heeft onder andere als doel om het stigma rondom verslaving te doorbreken.

Stichting Resultaten Scoren wil samen met de andere betrokken partijen een krachtig en zichtbaar landelijk netwerk maken dat de expertise bundelt. Het doel is om mensen met verslavingsproblematiek sneller, efficiënter en effectiever te bereiken. Dit brengen ze samen in zeven programmalijnen rondom verschillende thema’s waarin herstelondersteunende zorg de rode draad van het verhaal is.

Resultaten Scoren houdt zich bezig met verschillende activiteiten zoals een meerjarenprogramma waarin de activiteiten van de verschillende programmalijnen samenkomen. Een van die onderwerpen is Imago en Stigma. Verslavingskunde Nederland zet zich ervoor in om de beeldvorming rondom verslaving en verslavingszorg te verbeteren en terug te dringen.

Datum: 18-10-2017

Reageer reacties (0)
LEES MEER...