De film SLAAF is gebaseerd op het succesvolle theatermonoloog van Jack Wouterse, opgevoerd in 2010. Hij acteert nu wederom in de verfilming en heeft ook het regisseren voor zijn rekening genomen. De film SLAAF zal 30 september voor het eerst te zien zijn in het Hoogt in Utrecht.

Wereld van verslaving
Scenarioschrijver Oscar van Woensel en Jack Wouterse waren beide in het verleden actief drugsverslaafd. Jack heeft jarenlang geworsteld met een cocaïne en eetverslaving. SLAAF is een experimentele film, die een confronterende blik werpt op de wereld van verslaving. Waar woede, frustratie, trauma’s en eenzaamheid in naar voren komt. Met als doel van Wouterse en Woensel om de persoonlijke ervaring met geobsedeerd gedrag en verslaving om te zetten naar een ‘kunstwerk met universele herkenbaarheid’. In SLAAF wordt het onderliggend verlangen bij verslaving naar balans en een uitgebalanceerd leven naar boven gehaald. Wouterse: ‘Het gaat over de hel, maar we hebben geprobeerd het zo liefdevol mogelijk te vertellen’.

Jack Wouterse onder andere bekend van de film Suzy Q. Hij werkt ook als stemartiest en voice-over. Zo is zijn stem te horen in verschillende Ice Age-films als karakter ‘Mannie’ en bij de film De Smurfen als ‘Grote Smurf’.

Reageer reacties (0)
LEES MEER...