Het is natuurlijk algemeen bekend dat ook bij sterren verslaving in de genen zit. Jada Pinkett Smith is daar het volgende levende bewijs van.

‘Toen ik jonger was, kon ik moeilijk met problemen omgaan. Ik ontwikkelde verschillende verslavingen om die problemen uit de weg te gaan’, schrijft Pinkett in een blog dat ze vervolgens op internet plaatste. Wat die verslavingen precies waren, zet ze er niet bij.

Dat miss Smith verslaafd was, komt eigenlijk niet als een verrassing. Haar moeder Adrienne Banfield Jones kampte namelijk jarenlang met een drugsverslaving, die na de geboorte van Pinkett begon. Pas rond Pinkett’s 18
e levensjaar verbeterde de situatie en kon haar moeder stoppen.

Pinkett is inmiddels 42 jaar, in herstel, en heeft haar leven aardig op orde. Ze is getrouwd met acteur Will Smith, heeft 2 kinderen en leeft een gezond en gelukkig leven. ‘Problemen oplossen gaat me nu zelfs goed af. Daar ben ik erg trots op.’ Een echt Rock ’N Roll leven, zoals vele andere sterren dat hebben, zit er voor Pinkett niet meer in. Maar dat hoeft voor haar ook niet.

 

Reageer reacties (0)
LEES MEER...