In mijn vorige columns beschreef ik de zoektocht van de verslaafde naar de ‘oplossing’. De ‘oplossing’ om de oorlog in het hoofd enigszins te temmen.

Buiten, in de vrije maatschappij, hoef je maar te appen of even goed om je heen te kijken en de waren worden al dan niet legaal voor je uitgestald. Betaalbaar, gesorteerd op werkzame stof en smaak, eenpersoonsverpakkingen, gebruiksaanwijzing, cadeauverpakking… Het kan niet op. Maar binnen?

Vaak word ik verbaasd aangekeken als ik stel dat alle mogelijke producten in de bajes verkrijgbaar zijn. Dat de ‘oplossingen’ ook daar verkrijgbaar zijn. ‘Hoe kan dat dan? Er is toch controle…?’ hoor ik u denken.

Vergeet niet dat een deel van de ‘oplossing’ al binnen is. Sigaretten koop je in de winkel, een gedeelte van de benodigde medicijnen worden door de ‘spichiater’ verstrekt en de gokverslaafde zet zijn winkelwaren in op de voetbaluitslagen of laat zijn schulden verder oplopen.

Een van onze vervelendste taken, en niet alleen voor ons, is het grondig onderzoeken van het lichaam van de gedetineerde op contrabande, visiteren genaamd. Terwijl zijn kleding wordt onderzocht staat de gedetineerde naakt voor je zodat het personeel kan controleren of er geen wapens, drugs of anders verbodens op of achter lichaamsdelen is verstopt. Kijkend tussen de billen let je dan op een achtergebleven dot vaseline wat op ‘kluizen’ zou kunnen duiden. Kluizen zijn niet alleen de stalen kisten waar jullie al je geld in bewaren, het is ook een werkwoord. Kluizen is het verstoppen van middelen in je anus, en daar kan veel in. Laatst nog een hoeveelheid van 180 pillen. Niet dat we er vervolgens veel mee kunnen, in het lichaam mogen wij niet kijken. Wat dat betreft wordt u op Schiphol deze zomer beter gecontroleerd dan dat wij dat in de gevangenis kunnen.

Als de bestelling niet per drone gebracht wordt, kun je deze ook nog altijd middels gedrenkt briefpapier verzenden. Doe je bestelling op druginfusedpapers.se, beschrijf het in drugs gedrenkte papier met lieve woordjes en je schat droomt weg terwijl hij/zij de brief tot zich neemt.

Om vervolgens de urinecontrole te misleiden koopt u de clean urine set bij de headshopholland.nl, een neppenis (in 7 mogelijke huidkleuren passend bij de drager) die niet van echt te onderscheiden schone urine aan kan leveren.

Nee, drugsvrij gaan wij het, ondanks alle inspanningen, niet krijgen.

Reageer reacties (0)
LEES MEER...